MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Diskusija "Vai vientulība ir mūsdienu sabiedrības neredzamais plāns?"

Papildināts 2024. g. 25. martā
FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Diskusija "Vai vientulība ir mūsdienu sabiedrības neredzamais plāns?"
Aicinām ikvienu interesentu piedalīties diskusiju un sarunu ciklā "Demokrātija un iekļaušanās bibliotēkā". Šis cikls piedāvā trīs atsevišķus pasākumus, kas tiek vadīti ar ekspertu atbalstu, lai ikvienam dotu iespēju iesaistīties domu apmaiņā par mūsdienu sabiedrības aktuālajiem jautājumiem.

Pirmajā pasākumā, kas notiks 4. aprīlī plkst. 17.00, diskutēsim par jautājumu "Vai vientulība ir mūsdienu sabiedrības neredzamais plāns? Kopīgs ceļš uz vienotu sabiedrību". Diskusiju vadīs sociālās uzņēmējdarbības līdere un ESG eksperte Inga Muižniece. Inga ir sociālo darba integrācijas uzņēmuma "Sonido" vadītāja, kurā strādā cilvēki no sociālās atstumtības riska grupām. Diskusijas laikā tiks skatīti risinājumi un veidi, kā veicināt sabiedrības vienotību un cīnīties pret vientulību.

Diskusijas notiks Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā, kā arī platformā Zoom.

REĢISTRĒJIES: https://ej.uz/diskusija_kuldiga24

Pasākumu cikls "Demokrātija un iekļaušanās bibliotēkā” tiek organizēts sadarbībā ar Kurzemes NVO centrs , projekta "Eiropas izaicinājums" (The Europe Challenge) ietvaros.

Vairāk: https://ieej.lv/dM1Yn

„Eiropas izaicinājums” (The Europe Challange) ir gadskārtēja programma, kas pulcē kopā bibliotēkas un kopienas visā Eiropā, lai risinātu aktuālas problēmas to vietējos reģionos. Programmu pirmo reizi izveidoja 2020. gadā Eiropas Kultūras Fonds un sadarbības partneri. „Eiropas izaicinājuma” īstenošana tiek atbalstīta ar Fondazione Cariplo, Skotijas bibliotēku un informācijas padomes un publiskiem finanšu līdzekļiem, kas piešķirti caur Anglijas Mākslas padomi.